2015. december 15.

Hátizsák, csomag stb.

neked mekkora a csomagod? mi van benne, mit tanultál meg az első 2 év alatt? mit tanultál meg az első hét év alatt? mit tanultál meg az első 15 év és első 20 év alatt? megtanultál bízni önmagadban? megtanultál bízni másokban? milyen értékeket tanultál meg követni? milyen kapcsolatokat láttál magad körül? bizalom, szeretet, elfogadás, egymásra figyelés, kommunikáció? mindezeknek a fordítottja? üres halmaz?

na, ha már ilyen szépen felnőttél, akkor rendezzed őket, pakold ki és nézd meg, hogy mire van szükséged és mi az ami eldobandó?
de nem ilyen egyszerű az a kúrva rohadt hátizsák, nehéz és inkább le sem veszed, csak méssz előre hátha már odaérsz egyszer és akkor leteheted...de cipeled, súlyos, nyomja a hátadat, fáj mindenhol, csak kikapod, amire éppen szükség van, azt hiszed, hogy gyorsabban haladsz, ha nem állsz meg, nem turkálsz, nem nézel bele. sokáig nem látod, hogy pl.a harci sisakra nincs is szükséged, mert éppen nincs harc :))....lehet mire leveszed és elég bátor vagy, hogy rendbe tegyed, már gerincsérved van...és ez kell neked, hogy kinyíljon a szemed és megtanuld végre, hogy a TE zsákod és te rendezed, a te felelősséged, lehetőséged berendezni!



Nincsenek megjegyzések: